Velkommen skal du være!

Posted by

Dette er en hjemmeside for deg som elsker fotball – i alle slags bredder og høyder. Grunnen til at denne hjemmesiden eksisterer er for folk som brenner for sitt lokale fotballag. Derfor vil du på denne siden finne utfyllende og oppdatert informasjon om for eksempel:

Breddefotball i Norge

Det er viktig å vite at det er her fotballglede læres og fostres. Det er alle de lokale sjelene som brenner for fotball som gjør det enklere for andre å ville lære. Breddefotballen er viktig fordi den begynner i en tidlig alder og gjør at et samfunn holder sammen.

Lavere ligaer

Det finnes en rekke ligaer i Norge og vi er sikre på at du kan greie å finne en som er nær deg. Hvorfor ikke støtte oppom lokalfotballen rundt omkring i Norge? Vi skal prøve å finne en oversikt over alle ligaer som finnes der ute i Norges land.

Lag

Har du lyst til å begynne på et lag? Kanskje du kan finne mer informasjon om laget du kanskje blir en del av neste sesong. Her vil du finne informative tekster om lag som er tilgjengelig i ditt nærområde. De fleste steder har lag for mennesker i alle aldre.

Klubber

Er du kanskje ikke så interessert i å spille fotball, men du liker det tekniske aspektet rundt det? Hvorfor ikke prøve deg som medlem av styret i en klubb? Hvis ikke du vil dette, kan du jo engasjere deg rundt klubben. Det finnes så mange muligheter der ute, så vi vil prøve å informere mer om dette på denne siden.

Terminlister

Alle ulike klubber har ulike terminlister. Her vil du forhåpentligvis kunne finne en oversikt over ulike terminlister de ulike klubbene benytter seg av. Kanskje du leter etter inspirasjon til din egen terminliste?

Ulike divisjoner

Her vil du også finne informasjon om ulike divisjoner innenfor fotball i Norge.

Vi håper du finner informasjon du kan bruke!

Comments are closed.