Mange muligheter!

Posted by

Hvis du er interessert i fotball finnes det utrolig mange måter å få det inn i hverdagen på. Du trenger ikke å vente på at ditt favorittlag i Premier League eller Eliteserien spiller i helgene, du kan komme deg ut og se hva som skjer på ditt lokale idrettsanlegg.

Bli med på et lokalt lag

Er du god i fotball? Eller kanskje er du ikke så god? Det finnes uansett et lag for deg der ute. Noen vil spille fotball i lavere divisjoner, mens andre møter gjerne venner for en vennlig konkurranse. Hvorfor ikke prøve å gjøre dette til en ukentlig greie?

Banehopping

Banehopping er et veldig populært fenomen, kanskje spesielt i Storbritannia. Hvorfor ikke prøve seg på det i Norge også? Tenk hvor mange små lokale fotballag det finnes, og tenk på hvor mange ulike baner de spiller på. Det må jo være en utfordring å kunne besøke så mange som mulig?

Kriteriet er at det må spilles en kamp når du besøker banen. Du kan kanskje starte en konkurranse mellom deg og vennene dine? Det er jo alltid gøy med litt konkurranse!

Hvis du vil kan du se fotball hver eneste dag

Det finnes så mange ulike typer fotball du kan sette deg inn i. Lavere divisjoner eller ligaer rundt omkring i lokalmiljøene i Norge. Det som også fortjener mer oppmerksomhet, er kvinnefotball. Hvorfor ikke sette deg inn i den lokale kvinnefotballen i nærheten av deg? Dette er noe som alltid trenger mer støtte.

Husk at verdens beste kvinnelige fotballspiller kommer fra Norge! Hun heter Ada Hegerberg. Kanskje du greier å spotte den neste verdens beste?

Det du trenger å huske er at mulighetene for å nyte verdens fineste sport er uendelige, enten det er på TV, på ditt lokale idrettsanlegg eller via venner. Det viktigste er at du nyter fotballen der du er!

Comments are closed.